Tam kde žiji

Tam kde žiji

Anotace: ...

Jsem otevřené moře

náruč slz

z ničeho tvořím vítr

aby v zátokách tiše

vznášel se nad vodami

Tvá plachetnice

 

Jsem temná propast

deprese v okamžení

bez tvaru a pustá

před velkým třeskem

volám k sobě světlo

Tvé dno

............................................. 

Jsem pokušení stínu

za neprůhledným plamenem

 

 

Autor Marcella, 10.05.2012
Přečteno 361x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přenádherná Tvá tvorba..ST.

09.09.2016 14:27:16 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí