Slova

Slova

Anotace: O tom, co může způsobit pouhé slovo...

Některá nádherně znějí a u srdce tě hřejí.
Jiná nesou bolest a trápení, to člověk bohužel už nezmění.
Některá lidi rozběsní a zbytek se jich vytěsní.
Některé jsou...jak střepy a jed.
Jiná zase sladká... jak med.

Jedno slůvko- tisíc významů, kterýpak já zrovna dostanu?
Jedno slůvko- tisícerá záře, jako kometa, co na zem spadne!

Přemýšlím! Rozjímám! Ale moc to nezvládám!
Které pak říct mám?
Bojím se následků nechtěných, které pak už zpátky nezměním.

Pod rouškou noci, jsem právě v jejich moci...
Netuším, kam mně má mysl povede...
Ale vždycky tu budu pro tebe!!
Autor Michelle.R, 12.05.2012
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě na Literu! :) Pěkná báseň, možná bych si ještě pohrála s některými verši, ale jinak se mi to moc líbilo ;) Slova mají někdy větší moc, než se zdá, ale i ticho má svou sílu...

13.05.2012 21:58:54 | Anne Leyyd

Děkuji za přivítání =) Jsem ráda, že se líbí, tato je trochu starší a jednodušší... naprosto s tebou souhlasím ;)

14.05.2012 22:28:03 | Michelle.R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí