STAČÍ MLUVIT

STAČÍ MLUVIT

Anotace: a domluvit se!

Není to přísloví
Mlčí poví nepoví
ví neví co ví
Kdo to zodpoví

Mlčet nikoho nezdobí
Když na sebe se zlobí
nešťastné to období

Mazlit se se slovem
rozmlouvat s bohem
nebo už dát sbohem

Možnost mám i jinou
Domluvit se mezi sebou
což by nebylo chybou
Mazlit se jen s tebou
Autor RU 82, 13.05.2012
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžeme i obojí.Rozmlouvat s Bohem a pak dát sbohem.

14.05.2012 10:09:34 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí