Co nás rozdělí?

Co nás rozdělí?

Anotace: ... možná mše, kterou´s měl v neděli ...

I kdyby
měl jsi pochyby,
zůstaň v víře.
Hrával jsi si na rytíře
a štítem chránil tvář.
Nalistuji si snář,
zjistím význam snu.
Rozemnu
zvadlé květy
a zaženu zlé skřety.
Bolesti těla myslí zaháním
a zvažuji své poslání.
Nedočkavostí hořím jako troud,
v politice volím střední proud.
Jsem doma, ležím v posteli.
Nechápu slovo tetelí.
Takže chcete-li
sníst práce plody,
nestačí chodit do hospody
a láteřit nad arogancí politiků,
jsme přece taky bratři triků,
co chodí v modro-žlutém triku
a zdolají vždy všechny svody,
když šlapou 3000.-cé schody.
Miláčku, hoď se do pohody
a u stánku nám koupíš lody.
Smažeš tak dnešní trestné body.
Autor Inge, 14.05.2012
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta určitě ne...

17.05.2012 10:00:44 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí