Toulavá.

Toulavá.

Anotace: Když odejde tam na druhou stranu blízký člověk,zbude černá díra,do které se beznadějně propadáte.Zvlášť,když se svět kolem vás ubírá směrem,kterým jít nechcete...

Toulám se ranní
rosou v jaru
jež vůní provonělo
celý kraj.

Slyším vzdálené
a přec tak blízké
tóny hrané na kytaru.
I zpěvy slyším.

Zpívají mně,ve mně
i skrze mě,o tom,
že je tu zase máj.

Napiš mi báseň
o naději.

Proč slavík
mi už nezpívá?
Když končí
pravda v beznaději
i rána bývaj šedivá.

Napiš mi báseň
o naději.

jak žít mám dál
v té přepodivné
zemi,kde úspěch
zisk a slávu
mají lidé nejraději.

A kdo jsem já
když v lůně lesa
nejlíp je mi?

Toulám se ranní
rosou v jaru
jež vůní provonělo
celou zem.

a slyším vzdálené
a přec tak blízké
tóny hrané na kytaru.
Ptají se mě,
se mnou i beze mně,
kde jsi?

A kdo já vlastně jsem?
Autor Ružka, 01.06.2012
Přečteno 350x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, labuť, carodejka, Helena Lovecká, synanceia, střelkyně1, VE, robbiP
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutná je, ale věř, že těch, kterým je dobře v lese a příroda je pro ně to největší krásno, je víc...

10.06.2012 19:42:16 | labuť

Smuténkově krásné.ST.

09.06.2012 21:07:18 | carodejka

Díky za upozornění. Snad již je to správně? Dík.

02.06.2012 01:16:11 | Ružka

ač smutné...kouzelně napsané...:)

01.06.2012 12:28:04 | střelkyně1

ano, celý je to pravda, od anotace až po poslední písmeno

01.06.2012 00:32:28 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí