Vemte mě někam

Vemte mě někam

Anotace: Co mi chybí... V jednoduchosti je složitost a ve složitosti jednoduchost...

Vemte mě někam
jen být být být
celou tu krátkou věčnost
od rána do večera od rána do večera
třeba...

Snít si svůj underground
a nechat je za sebou a před sebou
po nás potopa
tak ať si...

Svět tak akorát velkej
a nenechat si ho zmenšit
ani o píď...

Spustí se pláč spustí se smích
ale bez publika...
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí