Kdo zůstal bez viny?

Kdo zůstal bez viny?

Anotace: Zmatená jak mé každodenní přemýšlení nad smyslem Bytí...

Spirála kruhů
v začarovaném čase
vine se krajinou
posledních zvonů.

V iluzích naděje
kdo ztrácí iluzi
zoufale volaje
nikoho nemrzí.

Paprsek bez cíle
jak láska ztracená
smutný jsou oči tvý
naděje znavená.

Drahokam majáků
a světla na vršcích
modlitba bez bohů
orchidej na návsi.

Vykvetlá z lilie
koho jen miluje
v začátcích konců
posledních věnců.

Triangl ozvěny
přeměna v naději
v mozaice krajiny
kdo zůstal bez viny.

Kdo zůstal bez viny???
Autor Tom XVI, 04.06.2012
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí