"VAZEBNÍ..."

"VAZEBNÍ..."

Anotace: ...

Tyhlety vazby knih nemám ráda,
ty se vždycky rozpadnou.
Nedočteš už stránku záhadnou
a nezjistíš, z čích úst vyšla zrada.

V prachu cest se nejspíš ztratí,
vše, čím naše smysly okřely.
Nerozluštíš, co ti chtěli svatí
a kdo z nebes snáší anděly.

Rozpadla se vazba, jako světlo za ústvitu.
Rozloučil ses nazdar, vrátil klíče k bytu.
Čtu si v knize nálezů a ztrát,
kdo z vás chce mít rád. TAK SNAD.

Kniha za zenitem, v druhé půli,
zešediví, zpustne, mladost posrádá.
I s ledovcem horké chvíle hnuly,
je to záhada. TAK JAKO ZA MLADA.
Autor Inge, 07.06.2012
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu dějí se věci...

07.06.2012 22:00:50 | enigman

pěkných pár řádků jsi na modrou stránku vložila...tak tato vazební se mi líbí...:)

07.06.2012 15:30:07 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí