socha

socha

Anotace: pro mou úžasnou manželku: zasloužila by sis ji v nadživotní velikosti a stejně by byla malá

 

měl bych ti tesat sochu

z kamene

nebo jí nechat odlít z bronzu

však nevládnu ani dlátem

ani kovem tekutým,

tak pokusím se o to svými slovy

jediným nástrojem,kterým vládnu,

byť nevalně:

 

chtěl bych tě potkat u splavu

i když už Fráňa nežije

přesto by z toho byly orgie...

Autor Obyčejný básník, 09.06.2012
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí