do podkroví

do podkroví

Anotace: Vedou schody

ve starém domě
v podkroví
tam co si slunce rány léčí

vládne klid

vede tam cesta jediná
snad žebřík provazový
to jen kominík ti poví
šmouhou od sazí

a za oknem
tiše na modřínu
veverka šiškou čistí si svůj chrup

a semínka
jak vrtulník
drobí se bez emocí na chodník

doznívá smích
i houpací kůň v rohu dříme

tak dokud své sny neztratíme
žijme sen
a ikdyž přepadne nás spánek v sedě
vždycky budem jistě vědět

že někde v dálce
v kopretinách skrytý
líhne se motýl..aby potěšil

po schodech k mrakům radost stoupá
nese si ostrý nůž
aby dort štěstí nakrájela
.....aby zachránila
Autor poeta, 13.06.2012
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., enigman, Helena Lovecká, střelkyně1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

citronovou polevu...

14.06.2012 10:32:32 | enigman

Na šišku?

14.06.2012 15:06:44 | poeta

proč ne, když si s ní může čistit chrup...

14.06.2012 20:00:58 | enigman

rychle na patentový ouřad

14.06.2012 20:42:05 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí