U vody...

U vody...

Anotace: Jak to dopadne, když se člověk na chvíli zastaví a zamyslí u vody...:-)

U vody sedím,

pozorujíc lodě.

V myšlenkách však v dálky běžím,

k Tobě, k lásce, ke svobodě.

 

Je krásný den,

nemusím zde dělat nic.

Snad přemýšleti jen,

že žít znamená mnohem víc.

 

Všude kolem plno lidí,

pobíhají tam a zpět.

Možná, že se trošku stydí,

nepromýšlejíc vhodnost svých vět.

 

Jak krásné je na chvíli stát,

pozorovat dění kolem,

a v duchu se jen ptát.

Co asi je za vším tím shonem?

Autor Shadow in darkness, 19.06.2012
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí