Let sovice

Let sovice

Anotace: ...

sny nepřijdou teplota klesá

do světla do tmy do stínů

smrtící síla

a

pohlazení malým

 

voní bledě sleduje ze tmy

zuby cení krev crčí stopa tepe

otiskla do věčnosti chodidla do dlaní

dlaně do krve opřená o sebe

pláče až do oblak v hvězdnatém čtyřverší

nikdo tu nemluví slepá tma pod kůži

vyplní minulost přetéká do nocí

svobodu odevzdá za dne je bezbranná

křídla se rozpíjí

teplota klesá

sovice let

a

 

pohlazení malým

 

Autor deuxEm, 21.06.2012
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, tato22, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

sýčkům...

22.06.2012 18:10:49 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí