FOLLIA

FOLLIA

Anotace: ďáblova tresť

Připomíná, co vše mohlo by,
a co všechno už nemůže se stát.

Pryč od smíchu, pryč od zloby.
Má cenu se ještě ptát?

Jako rajský plyn - clona zapomnění,
jako pohyb smyčce - uhýbáš mi.

Skrýváš hrozby a skrýváš sny,
jsme ubožáci, přec navonění.

Apricoty snědeny, palčivost v ústech,
nástroje sladěny, ztrácí se nám dech.

Žijem a umíráme pro sebe
avšak stále není cesty do Nebe...
Autor Dominik Plesr, 23.06.2012
Přečteno 263x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí