Tramvají až na konečnou

Tramvají až na konečnou

Anotace: idiotem býti?

Jedoucí v tramvaji

hledíc z okénka

co vidíš?

chlad

přec léto je

 

 

Jedoucí v tramvaji

zmatená dívenka

co vidíš?

po lásce hlad!

skrz lhostejnosti závoje

 

Jedoucí v tramvaji

až na konečnou

kde vystoupit se nechce

do běhu života

 

Jedoucí v tramvaji

s hlavou netečnou

Se smutkem obcházím ty slepce,

majíc mě za idiota 

 

Autor Satha, 24.06.2012
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Radhuza, Petbab, Do Ga, Marcone, seh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

originální pěkné :)

24.06.2012 10:26:48 | seh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí