CO S TÍM ???

CO S TÍM ???

Anotace: Jednoduchá otázka, těžká odpověď ....

Ne - já už se ničemu nedivím.
Tenhle svět se zbláznil dočista.
Já nechci dělat, že to nevidím.
Války, násilí... budoucnost nejistá.

Tři mladíci v noci ženu přepadli
policajt se raděj otočil zády
ti tři ji zabili a pak okradli
fízlovi odpusťte - nevěděl si rady

ulicemi tečou krve proudy
peníze člověka strašně změní
protekce, úlisnost a podplacený soudy
a to zdaleka ještě všechno není

zrazené city a marná láska
ztracený život kvůli hlouposti
alkohol v krvi, nesmyslná sázka
bolest přátel = příčina k radosti

chování za hranicí únosnosti
nebezpečně horká hlava
víra v právo - v naivní bláhovosti
krutá a smrtelná vřava

zoufalý křik v pozdních hodinách
hluší diváci v oknech bez světla
mrtvé tělo v lesních houštinách
ne, myslím, že jsem se nespletla

nešťastná manželství, sváry, rozvody
pře o majetek dědiců "v smutku"
podlost, krutost a neshody
prospěch i v dobrém skutku

žiletka na zápěstí, pár těžkých tahů
nevratný a nerozvážný čin
zlomené duše všech mladých sebevrahů
no a já se ptám - ptám se vás : "Co s tím ?"
Autor VIOXX, 06.07.2012
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, tato22, Kropydlína Škopounová, Nevratný obal, janewe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí