Démon

Démon

Anotace: Báseň o lidské povaze

v každém z nás je kus démona
jen málo kdo ví, jak a kdy
se projeví

někdy může být v ústraní
dokud se neprobudí
pak ho jen málo co,
málo co zapudí

zapudit démona to chce čas
stejně, stejně vrátí se zas
co jsme nezměníme, nejde to
však časem možná zmírnit
půjde to

v každém z nás je kus démona
jen málo kdo ví, jak a kdy
se projeví
pro nás to ale vůbec nic
nemění

jsme jen bytosti s chybami
každá naše chyba nás utváří
určuje kým jsme, ale i
jak se na nás lidé tváří

v každém z nás je kus démona
Autor Milius, 13.07.2012
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí