C.Í.L.

C.Í.L.

Anotace: ... Spravedlivý trest: Z POVRCHU ZEMSKÉHO JE SMÉST!!! ...

Šedý obláček a bílý stroj,
šípková růže a včelí roj.
Otec a muž, žena, děti.
Zastavit setbu nebo seti?

Díky za objasnění věcí.
Loknu si vína, max. je deci.
Spím, unavená z bolestivé noci.
Snad i to utrpení skončí.

Původci zla budou potrestáni.
Výtahy, útěky, klamná stání.
Věřím, že budou potrestáni
a majetek se jim 100% zdaní.

Otroci jsou a mysleli si, že jsou páni!
Autor Inge, 13.07.2012
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí