ŠTĚSTÍ VE SLEVĚ

ŠTĚSTÍ VE SLEVĚ

Anotace: ..

reagal je prázdný
od shora dolů sliby plané
štěstí je vyprodané

snad že se pod cenou
či v porušeném obalu
kořistí stalo se zástupu střádalů

těch po korunce na hromádku
s upřením rozkoší hmotných statků
hromadících o hladu

možná že v obecné rovině
s přílohou smutku na víně
i malý kousek zasytí

a hnedka z kraje rána
než někým bude rozeznána
se dovednost ta pocítí

štěstí
dar proclený z přespolních sýpek
někdy tvou řečí nemluví
neboj jen popadni ho
ono se uvidí
Autor poeta, 13.07.2012
Přečteno 819x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamy, střelkyně1, Ružka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí