Nepřímo..

Nepřímo..

Anotace: Něco o Tobě o nás

Myslím na tebe vždycky,když mám plno dětí
zdá se to být jakési prokletí

Však vyhráváš
ani nevíš
co v sobě máš

Zapsáno mezi řádky
je jisté podezření
míň bolí svět toho
co zrovna tu není

Nesmíš mít převahu
nademnou nad námi
snažím se vzepřít
a nebo odejít
ať zůstanem sami
mám malou snahu..

jsi ztělesněním ženskosti
tak výjmečná do morku kosti

A žhář se stane náčelníkem
hasičského sboru
tvým nátělníkem
pohozeným na zem
místo ručníku v ringu
značíš prohru-stavíš mě do pozoru

Nepřímo mě to všechno vzrušuje i děsí
tak vezmu svůj život za pačesy
Autor Petr Z, 25.07.2012
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, gallatea, Romana Šamanka Ladyloba, Písnička...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásna...moc...

30.07.2012 20:10:05 | gallatea

Děkuju Zuzanko ;))

08.11.2012 21:22:09 | Petr Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí