Já Jsem ...

Já Jsem ...

Anotace: ....

Zrozencem samoty, tmy
vrba, která vyslechne, odpoví
poradí s problémy vždy
klouček srdcoví
v černém oblékaný
bez pevné pozice
nikým milovaný
bez žádného slunce

Nad vodou sklánějící
vlasy smáčející ve vodě
ve větru úpějící
zapomenut v jednom bodě
opovržen všemi
na této shnilé zemi
králem bolesti, služebník prostoty
zápalka plamenů, studnice ochoty

Bezejmenný strom
nevýrazný tvor
proražený zlom
nakažlivý mor
ubíjející vzdor
bezhlavý škvor
pouhopouhý vzor

Autor Kakuzu, 01.08.2012
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Lasak, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí