Exotika

Exotika

Cesta do Afriky, tam a zpátky,
strávit tam třinácté pátky.

Objevíme nový kontinent,
bude ze mě jeho první prezident.

Najdeme moře z mýtů a bájí,
mýtické obludy a ufoni se potkají.

Založíme státy bez korupcí,
nebudeme se zabývat politickou interupcí.

Zvolíme si krále, v našem novém, exotickém státě,
bydlet v stodole s ostatními, v žádné vatě.

Pojedeme do Ameriky, uvidíme USA i Kanadu,
pak navštívíme zoo, kde je i papoušek kakadu.

Rodný stát vyměníme za vlastní politickou mocnost,
vlastní měna, banky a vlastně i nejmodernější most.

Pláže, nesoucí naše jména, otevíráme,
turisty zde velmi rádi vítáme.


Pojedeme do Asie, pak se vrátíme do našeho ráje,
komu se to nelíbí, toho pošleme do háje.

Ach už je ráno...odjíždím z Ameriky i z Afriky,
rovněž z vlastního státu bez politiky.

Exotika, toť mé sny, ráda se tam vracím,
probuzení a do reality vstup, hned zlostí krvácím.

Opět usínám....jedu do mého landu,
vezmu sebou svou vlastní bandu...

Hasta la vista!
Autor Rezka Štrochová, 06.08.2012
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí