Katce

Katce

Anotace: Název by mohl vypovídat o něčem hezkém, či snad dokonce zamilovaném..leč není to tak.

Prší,

kapky skrápí vše kolem.

Myšlenky se jen vrší...

Co jen dělat se srdce bolem?!

 

Mou duší cloumá zloba

(okolo se blesky svíjí).

Proč se nechám zas a znova,

sžírat touhle hnusnou zmijí?

 

Snažím, opravdu se snažím,

zachovat si duševní klid.

Co se děje, když však zvážím,

začíná to ve mě vřít.

 

Stačilo by chvil jen pár

(obloha jak ve dne svítí).

Ztratili bychom ten obrovský dar

pozemského života bytí.

 

Štěstí nám všem snad dnes přálo,

nestalo se nikomu nic.

Lekci dobrou nám to dalo,

s Tebou v bouřce už nikdy víc!

Autor Shadow in darkness, 16.08.2012
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí