Pro mladého tatínka

Pro mladého tatínka

Anotace: Kamarádi radí.

Dočkej času Navrátile,
čekají tě slastné chvíle,
malé děcko pokakané,
musí býti umývané.

Občas žena z domu zmizí,
vždyť to děcko není cizí,
tak ti péči o něj přidá,
správný otec matku střídá.

Pokynů hned dá ti řadu,
neopomeň její radu,
neudělej žádné zmatky,
necpi ho do automatky.
Autor Psavec, 17.08.2012
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Terý, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí