vzpominka na kdy?

vzpominka na kdy?

Anotace: Někdy když fronta neodcejpá .. se zasním

projdu se po našich stezkách
naposledy
větvičky klaní se mým stopám
lámou se tak jako tenkrát
kdy nejkrásněji znělo
poprvé

a ruku v ruce význam mělo
ten dotek ztvdil spojení
dal zapomenou váze žití
pár srnek cestu náhle skřížil
mrazení

stejná hnízda
snad jen suší
ta hejna která vzešla z nich
i vodopád už nabral sílu
skály hladí
padá v tónech
nevšedních

ten pařez býval větší
zelenal se
snad chránil hejno
vlídných včel
dnes vítr láme jeho kůru
smutnou píseň cvičí
žít zapomněl

z nejvyšších vrcholů
výhled skrytý
koruny stárnou k oblohám
tak rozhlednu se
se vzpomínkou
úsměvy mrakům
tiše .. sám
Autor poeta, 29.08.2012
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, srozumeni, Sarah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tak nějak mi sedla do nálady...

30.08.2012 15:44:25 | Noc17

http://www.youtube.com/watch?v=LVYMMYu1tAs&feature=autoplay&list=PL0F320B830F641459&playnext=1


jako poděkování :)

30.08.2012 15:44:49 | Noc17

Rád jsem se trefil skoro až sedl do nálady ;-)
dík za poděkování :-)

30.08.2012 17:23:01 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí