Plynou dny...

Plynou dny...

Anotace: ...

Plynou dny a roky rychle utíkají
Ruka a tužka řádky na papír skládají.
Nejsou to jen věty,
které se rýmují,
V nichž se můj život putuje.
Pořád v hlavě nové myšlenky vznikají,
Mé srdce a duše jen to vykládají.
V básních jsou příběhy mého života,
které papír na dlouho schová.
Autor Valery, 25.09.2012
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahudkka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí