Relativita lajfu

Relativita lajfu

Anotace: čo som našiel v šuflíku - primitive poem

Občas všetko krásne je,
občas to však pominie,
dneska vidíš tisíc ciest,
zajtra sa už nevieš zniesť.

Dneska vidím Teba,
zajtra nenájdem ani seba.

Vtedy mal môj život zmysel,
za chvíľu som už visel.
Relativita času, dostala ma
vtedy rok bol sekunda,
teraz sekunda je rok.
Vtedy rok ubehol proste rýchlo
a teraz zrazu všetko stíchlo.

Hodinu triezvy znamená smrť.
Autor Miisco, 13.10.2012
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí