Rázná Kateřina

Rázná Kateřina

Anotace: Rychle pryč.

Kačky se vám Martin bojí,
ani kat s ni neobstojí,
vzteká se, též je hubatá,
jako čertice chlupatá

Ani čert nezdolá Kačku,
nesouhlasíš, hned máš rvačku,
chlapa srovná, nechce rady,
umlátí ho její vnady.

Martin jako fretka zmizel,
nestojí o tuto svízel,
v klidu si teď rány líže,
zatím nechce k ženám blíže.

Autor Psavec, 19.10.2012
Přečteno 420x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, Holis, synanceia, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne me to pobavilo

19.10.2012 15:22:36 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí