Ranní zmatek na Bertramce

Ranní zmatek na Bertramce

Anotace: ...

Ze zdi na mě tupě zírá

kalný pohled netopýra

Poznám tedy bez nesnází,

že se střízliv nenachází

Z baru totiž po večéru

zmizla láhev bikavéru

Paměti ztrátutedy maximální

 

Protože zdi mi teď hyzdí,

kožich si čistí,

převlečen za trofej

Nezírej na mě,

dám pušku z rámě,

utíkej, ó jé, jé, jé, jé

 

Jenže potom následovně,

shledal jsem, že nejdu rovně,

bolest hlavy už mě jímá,

dal jsem ji do trezoru, ať v klidu dřímá

Nejdřív mě totiž nenapadlo,

dokud mé čelo nevychladlo,

že to, co na mě tupě zírá,

nebyl zrak netopýra,

ale jen zrcadlo

 

Autor vkl, 25.10.2012
Přečteno 439x
Tipy 6
Poslední tipující: Do Ga, Elisa K., Robin Marnolli, Písnička...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani nedokážu napsat, jak moc pobavila :-D Díky za tuhle báseň, dávám tip :)

27.10.2012 16:43:03 | Elisa K.

Pěknej text. neotřelá myšlenka, pěkný verš. Díky.

27.10.2012 11:44:05 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí