Je to náročné

Je to náročné

Anotace: Desetileté období v životě člověka

Únava z dětské puberty
a k tomu ještě předčasné,
marně říkávám uber, ty
náš strůjče doby nešťastné.

 

Mám minimální odezvu
a maximální depresi.
Je marné míru nalézt mu,
vší sílu tohle bere si.

 

Leč, až to přečkám, rozkvetu
a svět zas získá smysl!
Tuším za dětství odvetu,
kdy předkům život kysl…

Autor vkl, 27.10.2012
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí