Zmáčená

Zmáčená

Anotace: Vším možným....pokus o cosi nevysvětlitelného...

Jsem zmáčená......

 

Však, čím?

 

Deštěm, možná.

Shěhovým hemžením?

To spíš.

 

Jsem zmáčená.....

 

A nejsou to slzy?

 

Nejsou, anebo...

možná ano.

 

Těžko říct, co máčí mi tváře.

 

Možná slunce a jeho svit.

Možná měsíc a jeho chlad.

 

Jsem zmáčená....

 

A dumám stále.

 

Čím jen, ach, kdo ví.

Možná šťávami ovoce.

A nebo spíše....

zmáčená nejsem.

Autor Moniska, 30.10.2012
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí