MINIATURY 11.

MINIATURY 11.

Anotace: Básně - říkánky, z mé čítanky

Sušení
Na dvoře od stromu ke stromu
pověsila jsem vypranou záclonu
Manžel napřed dost se divil tomu
Když pochopil - vysekl mi poklonu

Přelétavec
Miloval jsem doktorku
Nejvíce její sýkorku
Teď mám ale motorku
Mazlím se s ní na dvorku

Radost
Slov není dost
Dvě stačí
za dost
Už skotačí
Přijde host!

Pohoda
Mluvit smí
ale mlčí
Leží sní
uprostřed
záhona
Sladká
jahoda

Bláboly
Ať čtete
kdykoliv
kdekoliv
jakkoliv
cokoliv
čtení nebolí
však vědět
mnohé zahojí

„Básně“ věčné
Mé jen věcné
víc nevděčné
Skoro nečtené
někdy i poučné
mnohdy ani né

PS
Dělám jak co umím
do blba nečumím
Autor RU 82, 31.10.2012
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí