Křivdy zlé napravit

Křivdy zlé napravit

Anotace: Říkám si, proč na Tvůj příběh jsem se ptal? Mám pocit, že všechno se v Tobě zlomilo!...

Říkám si, proč na Tvůj příběh jsem se ptal?
Mám pocit, že všechno se v Tobě zlomilo!
Vím teď, jak křehkou bytost do ruky jsem vzal.
Cokoliv bych udělal, aby se to zase spravilo!

Všechnu Tvou bolest ukrást bych chtěl!
Tvé smutné oči navždycky uzdravit.
Kdybych tak věděl co udělat bych teď měl.
V zlomeném srdci Tvém křivdy zlé napravit!
Autor jonytls, 02.11.2012
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí