Vzali

Vzali

Anotace: všecko nám vzali...

Bloumám okolo hypermarketu...

Vzali nám louku na pouštění draků.

 

Bloumám okolo šedé budovy...

Vzali nám školu, bestie.

 

Bloumám okolo domků....

Vzali nám pole na skotačení se psy.

 

Bloumám zastaveným městem....

Vzali nám, přírodu.

Vzali nám vše.

Autor Moniska, 03.11.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí