Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: Ponořena do nostalgie minulosti...

I ta nejněžnější vzpomínka

Umí do srdce bodnout nůž

Jemná, tenoučká, malinká

Kéž by mne opustila už

Vzpomínka na pocit naděje

Zabolí, zastudí, ublíží

Srdce se po ní studeně zachvěje

Když chladné své ostří přiblíží

Pohled do časů, jež jsou pryč

Časů, kdy úsměv na tváři hrál

Zaštípá na tváři jako bič

Není tu, kdo kdysi tu stál

Autor Moniska, 06.11.2012
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí