Setmělo se na osamělé časy

Setmělo se na osamělé časy

Anotace: Je smutné, když se lidé ve zlém rozloučí, a ještě smutnější tomu přihlížet.

Byla jsem svědkem
konce
dvou žen
s plnými srdci lásky
se už nedalo nebýt součástí
života toho druhého

netřeba
chodit daleko
pro jejich výkřiky životů
se svět nezměnil,
jen jim se na čas zatáhlo

ale už nikdy neprosvitne
Autor Traci, 08.11.2012
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, Petbab, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí