Mystifikace

Mystifikace

Anotace: písmena z nudy

Mystifikace (2011)

Jelikož už patřím mezi starší kusy
Občas už blbosti lezou mi z pusy.
Napsal bych z pera, však jsem slušným hochem
Ne nějak moc, ale přesto snad trochem.

A tak i "mistr" občas mimo bývá
to už má panáček z toho všeho píva.
Z kořalky tak z té to nebude jistě,
neb ji vždy pálíme naprosto čistě :-)

Vylitá hlava pak rýmy sem hází,
jak když epileptik mele se v mlází.
A než poslední žabák zmizí z tůňky
rozředí chlast moje mozkové buňky.

Je to přitažené mírně za vlasy,
životní styl změnit mě však nespasí.
Leda vyhrát na old kolena Sportku
nebo snad prodat za bigmoney Fordku

Přestal bych živořit, přestal bych pít
začal si užívat, možná i žít.
Zasponzoroval bych ten náš superhokej,
pak skočil ze skály a řval bych "okey".
Autor Jerry Lee, 08.11.2012
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí