Barokní andílek

Barokní andílek

Anotace: ...

Přinesl mi knihu

a korunu z trnů,

prý, že chtěl by vědět,

jak svůj život shrnu.

 

Naivně se tvářil,

čekal velká slova,

já ho nechtěl zklamat,

skutečnost jsem "schoval".

 

Vyprávěl jsem příběh

o svých činech kdysi...

Netušil, že slyší

zpověď staré krysy.

 

Nakonec mi řekl,

po poslední větě,

"Díky Vám teď, pane,

dál chci bloumat světem."

 

Oklamáním chlapce

oklamal jsem sebe,

že jsem snad žil, abych

jednou spatřil nebe.

Autor free.poet, 12.11.2012
Přečteno 526x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoro bych ti nevěřil věk - dobrý...

12.11.2012 18:46:58 | Joe Vai

Dík, já si ho taky nevěřím :)

12.11.2012 21:00:56 | free.poet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí