Svět, je mojí scénou všech scén

Svět, je mojí scénou všech scén

Anotace: Přetvářka vládne světem den co den. Naše duše spolehlivě ukryjem.

Na světě je krásně,
každý to ví.
Úsměv na rtech vyšpulený.

Zatáhne se opona,
do snů se ponořím,
ta dnešní derniéra,
zanechala stín.
Usínám s myšlenkou na poslední scénu,
kdy řekli jsme si čau a pusu.

Nyní si mohu sám pro sebe říct,
že jsem mezi váma asi hrozný cip.
Den co den trávím na scéně,
která se stala mým domovem a svět,
kolem mě,
je scénou všech scén.

Dobrou náladu přináším všem,
jsem zarmoucený,
když nepotkám se s optimismem.

Stal se ze mě Šáša nosící radost,
občas je to krásný,
tahat lidi za nos,
co hezčího může být?

Když večer příjdu domů,
promítnu si den.
Se slzou na oku zní,
svět, je mojí scénou všech scén.
Autor Hantec, 22.11.2012
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí