cestou zrození

cestou zrození

Anotace: ..

.


Jsem jen bůh
.. tvých křídel ..

pojď ke mně
.. a obejmi mě ..

a dobij se

je to prosté
jsem tvá cesta lásky

tvůj nádech
tvé vznášení

cesta, kterou se máš dát

modlitbami posetý

přáními a tužbami
obepínáš mé uši
v šepotu

- jsem jen láska -
se silou tlakové vlny

pohltím tě
a dám rozkvést

tvá mandloň
mé oči těší svými květy
živí mne plody

a já ji zalévám
a chráním

- jsem jen bůh -
tvých snů

obhájce tvých dlaní

a vítr hřeje v přílivu

jak klasy
rostete po milionech..

tak mladí..

se slzami soucitu

- jsi anděl -
hloubek dávného kvasu

zrozen z hvězd..
ke mně oči upínáš

já vím


.
Autor blue, 26.11.2012
Přečteno 432x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirsten, Nikolka, Sunny, Danga, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí