Jsi jed v mých žilách

Jsi jed v mých žilách

Anotace: ..jsi všechno..

Jsi chyba na mé životní cestě
Jsi upadlý drát ve zhaslém městě
Jsi osudová zkušenost
Má krásná minulost
Jsi čas co už uplynul
Anděl co pro mě zahynul
Jsi mrtvola na hladině moří
Katastrofa co myšlenky mi boří
Jsi nezdolatelná hora
Jsem teď z Tebe chorá
Jsi jed v mých žilách
A já hledám protilátky
Jsi vnitřní slabost i síla
Jsi tragédie do pohádky
Jsi virus co napadl mé tělo
Štěstí co ve mně doznělo
Pozůstalé slovo v mých uších
Jsi kat s železnou kuší
Jsi poklad co v sobě skrývám
Fotka na niž se dívám
Jsi voda kterou už nesmím pít
Břeh na kterém nemůžu stát
Jsi hvězda co už nesmím chtít
Jsi sen se kterým nelze spát
Jsi mé nesplněné přání
Stín slz, jen pouhé zdání
Jsi zloděj mé hluboké lásky
Stopa budoucí vrásky
Jsi jen špatně napsaný děj
Jsi hráč co nehraje fair play
Jsi říčný vor
Jsi méně i víc
Jsi error
Jsi všechno
a nic…
Autor Jiná, 03.12.2012
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomíno..., ašari
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí