Tak chceš?

Tak chceš?

Anotace: Ja chcem...

Tak chceš to,alebo čo
ale len tak,
že sa do toho ani jeden z nás nezamotá
a odpila si z fľaše

Tak fajn,akože je to uz za nami
a ostaneme ďalej slobodní
len chcem povedať
aby si mi v tej fľaške niečo nechala

V starej Blave sa sa snažili opilci
dostať z jednej knajpy do druhej
si normálny?alebo potrebuješ pomoc

dik,stačí mi tá fľaša

Si mimo,lebo ti ušiel Ajax
a zajtra si dáš len dva párky s chrenom
musiš furt chlastať?

chlast ma drží nad vodou
na rozdiel...

Zober ma preč,niekam preč
ideme

Išlo o to,že sa nič nestalo
niektoré lampy sa snažili svietiť
niektore si už ani nebliknú

mesiac bol stále v splne
a mraky sa ho snažili obísť...
Autor džemo, 06.12.2012
Přečteno 463x
Tipy 5
Poslední tipující: Joe Vai, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

06.12.2012 14:57:58 | Romana Šamanka Ladyloba

Prepac,ze tak neskoro,
ale clovek vzdy chce
a niekedy nevie co!
neviem najst svoje muzy.
Ale hladat neprestanem...

23.09.2013 11:46:19 | džemo

doraž do Počátek na sraz a třeba objevíš svou múzu tam :-)

23.09.2013 12:25:52 | Romana Šamanka Ladyloba

Kde to je?A kedy?

24.09.2013 08:52:36 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí