Nádech erotiky

Nádech erotiky

Anotace: Pro věřící v neposkvrněně početí nevhodné

VAROVÁNÍ
Mnohé asi popudím
ale život je takový
Píši co o něm vím
za to se nestydím
Čím jsem si vážně jist
Kdo váhá nemusí číst

BĚŽNÁ LÉČBA SEXEM
Léčením stresu či splínu
sklonit hlavu do žen klínu
sát stříbropěnný nektar
věřit té metodě ve zdar

KRÁSA SLOVENŠTINY
(Zrýmovaný vtip)
HÁDANKA
Čo sa stane
Stane v stane
ak Stanovi
v stane vstane?

Až to pane
ozaj nastane
Stana v stane
pannou nezostane!
Autor RU 82, 08.12.2012
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Mathiesz, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí