V zastavárně

V zastavárně

Anotace: ...protože dnes je toho na mě vážně až moc...

Můžu prodat svůj život?
Třeba do zastavárny…
A vrátit se pro něj
za rok
nebo za dva…

Snad už bude mít nějakou cenu.

Na poličce
s rozbitým rádiem
se starým foťákem
hodinkami po dědečkovi
a porcelánem po babičce
bude tiše tlouct to jediné,
co vlastně mám…

Než se vrátím a budu mít miliony
na úplatek vlastnímu srdci –
aby konečně cítilo štěstí…

*

Můžu si koupit ovladač
třeba v levném obchoďáku
a stisknout tlačítko pauza?

Můžu zastavit život proto,
abych mohla na chvíli žít?
Opravdově žít.
Autor Prinzeschen, 11.12.2012
Přečteno 559x
Tipy 8
Poslední tipující: maliska, Psavec, Joe Vai, Robin Marnolli, Sarah, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc zajímavej námě, moc..líbí se mi hlavně prostředek:-)ale STejně dobý je to nakonec celý:-)

11.12.2012 17:58:03 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí