Hodina mezi nedělí a pondělím

Hodina mezi nedělí a pondělím

Anotace: ...

 

 

Když končí neděle

začíná domněle

to lepší z týdne

kdy se víc stihne

na poli práce

 

jdeš stromy kácet

dobývat rudu

já taky pudu

do kanclu tvořit

 

jsem kapka v moři

co nedá plody

jezera vody

proteklá sítem

 

leč třeba bytem

je nutno krýt se

mít něco v míse

neméně nutno

 

mám zase rmut, no

co přejde zase

minuta hla se

a další, třetí

 

jsme tvrzí dětí

tak hlavu vzhůru

na noční můru

to těžko vydá

 

jinde je bída

s nouzí se střídá

a chybí chleba

zde není debat

 

že je co do úst

toš jde se pro růst

učinit svoje

vsedě či vstoje

z kanclu či z venku

 

pro každou mřenku

něco se najde

nelekne hladem

a vzduch je zdarma

nedělní karma

 

 

 

 

Autor vkl, 16.12.2012
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, Do Ga, poetka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toť hodina,kdy chytám těžkou depresi...ale hezky se četla:))

16.12.2012 18:04:46 | střelkyně1

souhlas. někdy je třeba vážit si toho, co mám.:-)

16.12.2012 11:50:59 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí