STROJ ČASU

STROJ ČASU

Anotace: ...

***
Svázaný čas tlačí na vybledlou ručičku radních hodin.

CVAK, CVAK

Ozvĕny stroje z bílošera,
Spĕchají nočním namĕstím.
*
Pradávné sochy kamenných tváří,
ukrývaj tajemství stinných lamp.
*
Stoletý život kameník jim dal,
Vytesal tvary,
zvečnil údy,
pohledy vĕrnĕ zachytil.
*
Mé oči hledají původ toho všeho,
vybledlá ručička hlásí se o slovo.

BIM, BAM, BIM, BAM

Je půlnoc,

Vteřiny v letech se ztratily.
*
Dnes bude pršet...
A já vykřičím do deštĕ:

"každý okamžik je ten nejkrásnější

"nech si svojí nesmrtelnost !!!

Autor PANGÁSIUS, 17.12.2012
Přečteno 617x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí