Z konzumu

Z konzumu

Anotace: ...

 

 

Tragická

 

Je to tak asi hodina,

co jsem byl svědkem stesku…

průměrná česká rodina

nestihla výprodej v Tesku

 

 

 

 

Český sen

 

Stromy kácí

bez slzy na líčku

na Pankráci

na malém políčku

vyrost dům jak kráva

byla velká sláva

přiběhli zprava

i zleva –

zaváděcí sleva

 

 

 

Autor vkl, 17.12.2012
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslim, že tohle je taková česká klasika.

18.12.2012 03:45:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí