Markétka

Markétka

Anotace: Markétce :)

Přes tisíce odlesků jejích vlasů,
těžko přehlédnout její krásu.
Těžko přehlédnouti srdce její číré,
s nímž nádherná je každá chvíle.
Ten kdo by od ní měl odejít,
a v životě ji nespatřit,
ten těžce by litoval,
možná si i život vzal.

Těžce dýchat bez ní,
zapomenout, jak její hlas zní.
Těžce zapomenout na její dech,
jež ukryt je už ve všech mých zdech.
Těžce vnímat svět,
když už není cesty zpět.
Autor greapy, 20.12.2012
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó, romantika.Pěkný.:-)

20.12.2012 21:54:47 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí