Klíčem naděje

Klíčem naděje

Anotace: Nikdy není pozdě...

Do prachu cest tlačí čas tvůj krok,
osud dotkl se tvých dlaní,
svou pečetˇv nich zanechal starý rok,
do mnohých nadějí
zrodí se nepoznaný.

Bez roušky pozlátek a falešných gest
zůstane jen svět nahý,
na rány najde lék na bolest,
vyprahlé rty žíznivým
tvoje srdce zchladí.

Bez lásky zlato pozbylo punce,
pouhé sny jako vločky tají,
oči světu rozzáří jas slunce,
klíčem naděje
otvírá bránu nepoznaný..
Autor Alla, 21.12.2012
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem se mi líbila, a je v ní naděje (to mám rád)

22.12.2012 12:09:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí