Vánoční realita

Vánoční realita

Zase přešel rok
zase zrychlil krok
v čase lásky, v čase přání
mizí zloba, mizí lhaní.

Na stupnici vítězů
někdy možná vylezu
avšak zatím s hlavou vzhůru
zaháním svou noční můru.

Často hledím vpřed
na ztracený břeh
koupajíc se v nesnázích
ušpiněný od sazí.

Pryč je doba her
s životem se per
není doba pro snění
jen pro síly běsnění.
Autor Ďábel sám, 24.12.2012
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Realita je často těžká.

07.04.2024 09:43:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí