Kosti

Kosti

Anotace: po 2 litrech bílého...No. :)

Dost možná v nic nevěřím
Už nemám žádné plány
Budoucnu se nedvořím
a kopu divné jámy

Dost možná v nich pohřbím
celé svoje štěstí
A nebo se vše dozvím
o původu kostí

Dost možná pak rozmlátím
celý život na kusy
a nebo usnu navěky
ve spletitém rákosí
Autor Ahimsa, 25.12.2012
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Ollie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí